Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατάσταση των τραυματιών

Πλησιάζοντας στην αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την Μπάγερν για το Champions League, οι ερυθρόλευκοι σήμερα θα κάνουν μία αξιολόγηση του δυναμικού τους, αναφορικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με την κατάσταση να δείχνει ενθαρυντική, αφού ουσιαστικά ο μόνος που θα μείνει εκτός μάχης θα είναι ο Βαλμπουενά.

Καταρχήν, ο Τοροσίδης ο οποίος έγινε χθες αναγκαστικά αλλαγή, είχε ενοχλήσεις στη μέση, κάτι το οποίο δεν θεωρείται σημαντικό και θα μπορέσει να το ξεπεράσει άμεσα, με την συμμετοχή του πάντως στον αγωνα με την Μπάγερν να εκκρεμεί.

Ο Τσιμίκας, ο οποίος προέρχεται απο τραυματισμό, δεν έπαιξε χθες αφού δεν είχε διευκρινηστεί αν λόγω του τραυματισμού του και της κλήσης του από την Εθνική, κινδύνευε με τιμωρία, οπότε έτσι και αλλιώς είναι στην διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με την Μπάγερν.

Τον Ποντένσε, ο οποίος είχε αποχωρήσει στο ματς με τον Αρη, τον είδαμε χθες, όπως και τον Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Ανάσες πήραν οι Μεριά και Ομάρ, οι οποίοι είχαν συνεχόμενες υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Από τον αγώνα της Τρίτης θα απουσιάσει ο Μπενζιά, αφού είχε αποβληθεί στην προηγούμενη αναμέτρηση του Champions League, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us