REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Η Κηφισιά έβαλε τέλος στο αήττητο
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Χωρίς Ντε Κολό και Νουά η Βιλερμπάν με Ολυμπιακό
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε»
OLYMPIACOS BC
Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς είναι δύσκολο, χρειαζόμαστε μία νίκη για το πλεονέκτημα»
OLYMPIACOS BC
Εκτός Κολομβίας ο Χάμες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυτοί θα σφυρίξουν το παιχνίδι με την Βιλερμπάν
OLYMPIACOS BC
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΒΟΛΕΪ > Η Κηφισιά έβαλε τέλος στο αήττητο
ΒΟΛΕΪΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ

Η Κηφισιά έβαλε τέλος στο αήττητο

REDNEWS Team
Last updated: 08/12/2019 7:35 ΜΜ
REDNEWS Team Published 08/12/2019
Κοινοποίηση
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÇÖÉÓÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Κοινοποίηση

Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά το παιχνίδι της Πυλαίας με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (το οποίο ουσιαστικά έχασε με 3-0, για να πάρει την πρόκριση στο “χρυσό” σετ), οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν αγνώριστοι και στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γνωρίζοντα την ήττα με 2-3, που βάζει τέλος στο αήττητο των πρώτων πέντε αγωνιστικών.
Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Πειραιά θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, μετά την – με τυπικές διαδικασίες – κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-13. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν η ανάλογη, καθώς η Κηφισιά αιφνιδίασε τους πρωταθλητές, κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ με 23-25 και 24-26! Το 25-21 του τέταρτου σετ έφερε το σκορ στο 2-2, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη την απώλεια ενός βαθμού, παράλληλα, όμως, την ευκαιρία να σώσει, έστω, την παρτίδα. Κάτι τέτοιο εν έγινε, καθώς η σκληροτράχηλη Κηφισιά ήταν αυτή που έφτασε στην κατάκτηση του tie break με 14-16 και της σπουδαίας νίκης μέσα στο κλειστό του Ρέντη με 2-3.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την καλή απόδοση που είχε στο παιχνίδι και τη νίκη. Όσον αφορά τη δικιά μου ομάδα, είναι δική μου ευθύνη ότι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε τρεις εβδομάδες σκληρές με δύσκολα παιχνίδια. Η ευθύνη για την ήττα είναι αποκλειστικά δική μου.  Ξεκινήσαμε σωστά και συγκεντρωμένα, ειδικά στο σερβίς, και μέχρι το 5-0 του 2ου σετ ήμασταν καλά στην τακτική. μετά όμως χάσαμε την προσοχή μας και τη συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε».
Άκης Ασπιώτης:  «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την νίκη της. Πιστεύω ότι η ευθύνη είναι δική μας, των παικτών που βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε το παιχνίδι της Κηφισιάς, αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Μετά το 1ο σετ έπεσε ο βαθμός της συγκέντρωσης μας. Υπήρχε εκνευρισμός, ο οποίος φάση με τη φάση γινόταν μεγαλύτερος. Κάναμε πολλά λάθη και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν τον αγώνα. Θα μπορούσε να παιχνίδι να είχε έρθει σε εμάς, αλλά δεν έγινε.Θα κοιτάξουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού».
Τα σετ: 2-3 σε 2.08. 25-13 (18’), 23-25 (29’), 24-26 (32’), 25-21 (27’), 14-16 (22′)
Η διακύμανση:
1ο σετ: 8-4, 16-6, 21-8, 25-13
2ο σετ: 8-4, 16-15, 21-19, 23-25
3ο σετ: 6-8, 13-16, 19-21, 24-26,
4ο σετ: 6-8, 16-14, 21-20, 25-21
5ο σετ: 3-5, 10-9, 12-11, 14-16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ): Πετρέας 6 (3/7 επ., 3 μπλοκ), Ασπιώτης 24 (18/33 επ., 5 μπλοκ, 1 άσσος), Βουλκίδης 6 (2/7επ, 3 μπλοκ), Τερβαπόρτι 2 (1/3, 1 άσσος), Κουμεντάκης 11 (8/16επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι, 37%υπ., 16%αρ.), Γκέργκι 15 (12/28, 3 άσσοι, 52%υπ., 26%αρ.) / Κοκκινάκης (λ. – 73% υπ., 55%αρ.), Τζιάβρας (λ), Ανδρεάδης 4 (2/3επ., 2 μπλοκ), Ριζόπουλος, Χουσάι 9 (8/12, 1 άσσος, 35%υπ., 29%αρ.), Στιβαχτής, Φίνγκερ 5 (5/7 επ., )
Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Νίκος Ζαλμάς): Νικολάκης Δ. 1 (1 άσσος), Κάιο ντε Πρα 22 (20/33 επ., 2 μπλοκ), Μπάσης 6 (3/8 επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Σπυριούνης 14 (11/25 επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος, 43%υπ., 30%αρ.), Μπατατζιμ 21 (20/38 επ., 1 μπλοκ, 47%υπ., 32%αρ.), Μπάιερς 7 (4/6επ., 3 μπλοκ) / Κάπελας (λ. – 64%υπ., 50%αρ.), Συναδινός (λ), Χαντ 1 (1/2επ.) Κολτσιάκης (29% υπ., 29% αρ.).
 

Διαβάστε ακόμα

Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς είναι δύσκολο, χρειαζόμαστε μία νίκη για το πλεονέκτημα»

Τζ. Πάπας: «Είμαι 100% Έλληνας, με γονείς που κατάγονται από Θήβα & Καρπενήσι»

Στις 17/9 ο Θρύλος τιμά τον θρύλο του

Οι θέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνάντηση στην ΕΠΟ: “Να παραιτηθεί ο Μπένετ, ούτε καν έκανε προσπάθεια για elite διαιτητές”

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 100-70 | HIGHLIGHTS

TAGGED: top

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Avatar photo
By REDNEWS Team
Ακολουθήστε:
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ να σου τραγουδώ Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
Επομενο θεμα Πρώτη φορά δύο ομάδες αήττητες στον πρώτο γύρο
Προηγουμενο θεμα Ολοι πάνω στον Ματιέ

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς Ντε Κολό και Νουά η Βιλερμπάν με Ολυμπιακό
ΜΠΑΣΚΕΤ 28/03/2023
Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε»
OLYMPIACOS BC 28/03/2023
Μπαρτζώκας: «Κάθε ματς είναι δύσκολο, χρειαζόμαστε μία νίκη για το πλεονέκτημα»
OLYMPIACOS BC 28/03/2023
Εκτός Κολομβίας ο Χάμες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 28/03/2023
Αυτοί θα σφυρίξουν το παιχνίδι με την Βιλερμπάν
OLYMPIACOS BC 28/03/2023
Χυδαία επίθεση σε Πασχαλάκη στην Opap Arena (video)
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 28/03/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?