Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League για άνδρες και γυναίκες

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του CEV Champions League, έμαθαν η ανδρική και γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Έτσι, τα κορίτσια του Θρύλου, εφόσον περάσουν και τους τρεις προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν στον 5ο όμιλο, απέναντι στην κάτοχο του CEV Champions League, Ιταλική Conegliano και την MVP του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Engonu. Τον όμιλο συμπληρώνουν η πρωταθλήτρια Πολωνίας Chemik Policeτην και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Fatum Nyiregyahaza.

Όσον αφορά τους άνδρες, σε περίπτωση που και αυτοί ξεπεράσουν με επιτυχία τους τρεις προκριματικούς γύρους, θα βρεθούν στον 1ο όμιλο, μαζί με την Πολωνική Jastrzebski, την οποία είχε αντιμετωπίσει και πάλι στο CEV Champions League την σεζόν 2010-2011 αλλά και την σεζόν 2008-2009 στο CEV Cup. Τον όμιλο συμπληρώνουν, η Γερμανική Friedrichshafen και Knack Roeselare από το Βέλγιο.

Οι άνδρες ξεκινούν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στον 1ο προκριματικό, στις 5 Οκτωβρίου εκτός έδρας με την Mladost, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί στις 13 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ