Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Λάρισα ζήτησε τον Νικολιά από τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Λάρισα αποκάλυψε την μεταγραφή του Αλέξανδρου Νικολιά στον Ολυμπιακό, τον οποίο ζήτησε η ομάδα του Αλέξη Κούγια να αποκτήσει δανεικό, όμως ο ίδιος το αρνήθηκε:

“Από μερίδα του Τύπου έχει δημοσιοποιηθεί δήθεν ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Νικολιά.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Με τον κ. Αλέξη Κούγια επικοινώνησε ο μάνατζερ του παίκτη και παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής και συμπαίκτης του κ . Κούγια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυτικού, Ηλίας Μπέριος και του πρότεινε την απόκτηση του Νικολιά. Μετά από λίγες μέρες, ο Νικολιάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο κ. Κούγιας λόγω της προσωπικής σχέσεως του με τον κ. Μαρινάκη ζήτησε το δανεισμό του Νικολιά για δύο χρόνια, λόγω της μακράς απουσίας του από του αγώνες, ώστε να συνέλθει ποδοσφαιρικά, αλλά ο Νικολιάς επέμενε στο δανεισμό του για ένα χρόνο. Μετά από αυτήν την απαίτηση του Νικολιά, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέσυρε το ενδιαφέρον της και συγχρόνως άρχισε διαπραγματεύσεις με άλλο παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και ουσιαστικά αυτή η μεταγραφή ματαιώθηκε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και καμία άλλη”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ