Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η “λύσσα” του αρχηγού και ο σχεδιασμός Μπλατ

Ενα δεκαήμερο έχει μείνει πλέον για να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μία αγωνιστική περίοδος που θα είναι διαφορετική από τις άλλες, αφού με τις έως τώρα εξελίξεις, για πρώτη φορά η ομάδα θα αγωνιστεί σε μία μόνο διοργάνωση, αυτή της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέϊβιντ Μπλατ είχε φέτος την δυνατότητα να στήσει την ομάδα που θέλει, σχεδόν από το μηδέν. Εκανε τις επιλογές του, στηριζόμενος στις παλιές καλές αξίες του συλλόγου, στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και στον υπαρχηγό Γιώργο Πρίντεζη, στον ογκόλιθο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και σε ξένους παίκτες που γνωρίζει και εμπιστεύεται.

Παίκτες που μπορούν να βγάλουν από το μπλοκάκι του στο παρκέ τα συστήματα που θέλει να εφαρμόσει, για μία ομάδα που θα έχει συνέπεια… κομπιούτερ.

Εναν σχεδιασμό που έκανε εξ ολοκλήρου ο Μπλατ και τον υλοποίησε πολύ γρήγορα η διοίκηση της ομάδας.

Ο… πολυθεσίτης Ολυμπιακός του Μπλατ

Σημαντικός παράγοντας της ομάδας θα είναι και φέτος ο Βασίλης Σπανούλης. Στα 37 του χρόνια πλέον, ο αρχηγός της ομάδας θέλει να κάνει μία σεζόν που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Το γεγονός ότι έχει φάει το καλοκαίρι του στο γυμναστήριο και στα παρκέ, μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, αλλά και ότι περνάει ήδη αρκετές ώρες στις προπονήσεις, πριν καλά καλά ξεκινήσει η προετοιμασία, δείχνει τη “λύσσα” του αρχηγού για ότι θα ακολουθήσει.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us