Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα λογική καθορίζει τις εξελίξεις

Ενα παιχνίδι έμεινε για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό. Αυτό κόντρα στην Λάρισα την επόμενη Κυριακή, το οποίο δεν έχει κανένα βαθμολογικό νόημα.

Οπότε πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο μεταγραφικό τοπίο και στο χτίσιμο της νέας ομάδας που υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς θα διεκδικήσει κατ’ αρχήν την συμμετοχή στο νέο Champions League και κατά δεύτερον την επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Ομως σίγουρα η νέα λογική του συλλόγου, η οποία από πέρυσι έχει εφαρμοστεί και δεν πρόκειται να αλλάξει, θα καθορίσει και τις εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να αλλάξει τα οικονομικά του στάνταρ και το μπάτζετ της ομάδας, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση για κανέναν να κάνει τις υπερβάσεις του παρελθόντος, οι οποίες μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων απέφεραν μόνο ζημιά για τον σύλλογο.

Οποιος ονειρεύεται αναπροσαρμογές συμβολαίων ή νέα συμβόλαια με πολλαπλάσιες αποδοχές των ήδη υπαρχόντων, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσει. Τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια δεν θα επαναληφθούν. Κανένας δεν θα κριθεί και δεν θα αξιολογηθεί από μία και μόνο χρονιά, στην οποία μάλιστα η ομάδα έμεινε χωρίς τίτλο.

Σίγουρα όσοι αξίζουν και όσοι δείχνουν ζήλο, θα αποζημιωθούν δεόντος, όμως μέσα σε λογικά πλαίσια και με το συμφέρον του συλλόγου πάνω από όλα.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us