Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η παλιά φρουρά… βγαίνει μπροστά

Πλέον, μετά από τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό, είναι συγκεκριμένοι οι στόχοι που έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό, για να μην χαμένη και αυτή η χρονιά. Σίγουρα η δημιουργία μίας νέας ομάδας έχει δυσκολίες, ωστόσο το όριο για να χριστεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη, είναι πολύ μικρό.

Δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος κάθε χρονιά να κυνηγάει το πρωτάθλημα και η δεύτερη σεζόν που θα μείνει χωρίς τον τίτλο, αποτελεί ένα σημαντικό “break” στην τελευταία 22ετία. Ομως πιο σημαντικό σε αυτή την φάση είναι το να χτιστεί μία ομάδα που θα μπορέσει να ξεκινήσει μία νέα αυτοκρατορία και αυτό γίνεται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις βάσεις και αυτές δεν θα πρέπει να γκρεμιστούν. Ο κίνδυνος βρίσκεται μπροστά μας εάν υπάρξει ολιγωρία και η ομάδα δεν κατακτήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ πλήγμα θα είναι και η απώλεια του κυπέλλου.

Σε αυτό το σημείο η… παλιά φρουρά του Ολυμπιακού οφείλει να βγει μπροστά και θα το κάνει.

Κώστας Φορτούνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι η 4άδα που μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις και να παρασύρει όλους τους παίκτες στο “restart”.

Στόχοι υπάρχουν μπροστά και είναι ορατοί. Ενα απόλυτο σερί 10 νικών στο πρωτάθλημα (το οποίο έχει ξεκινήσει από τη νίκη επί της ΑΕΚ) και η κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει σε παίκτες και προπονητή, για να τελειώσει η σεζόν χωρίς… προβλήματα και να ξεκινήσει η νέα σεζόν με… φόρα!

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ