Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πανδημία “κλειδώνει” τον Μαρτίνς στον Πειραιά

Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς λήγει αυτό το καλοκαίρι ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν ότι η παραμονή του στον Πειραιά ενδεχομένως να είναι πιο εύκολη υπόθεση από ότι μπορούσαν να φανταστούν στον Πειραιά. Και σε αυτό τον τομέα θα παίξει τον ρόλο του ο κορωνοϊός.

Το μεγάλο όνειρο του Πορτογάλου τεχνικού είναι να κοουτσάρει στην Αγγλία, όμως με την εξέλιξη που έχει πάρει η πανδημία στο Μεγάλο νησί, ο Μαρτίνς δεν θα θελήσει να πάρει ένα επιπλέον ρίσκο με την οικογένειά του, ενώ όπως φαίνεται και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το “ΦΩΣ”  λόγω της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου, οι περισσότερες ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξουν τους προπονητές τους, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι λιγοστεύουν οι επιλογές για τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Βασικά και ο ίδιος δεν καίγεται αυτή την στιγμή για να φύγει από τον Πειραιά, αφού άλλωστε όπως έχει πει αρκετές φορές περνάει όμορφα και έχει όσα ζητάει.

Ο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και το δείχνει σε κάθε περίπτωση. Η ανανέωση του συμβολαίου του πρέπει να θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ