
Με την ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Αραμπί να παραμένει σε εκκρεμότητα, αλλά και τον Τικίνιο να παραμένει η μόνη επιθετική λύση, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κάθε περίπτωση για την ενδυνάμωσή τους στην γραμμή κρούσης της ομάδας.
Αυτόματα στο μυαλό όλων έρχεται ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μία λύση, τουλάχιστον για τα προκριματικά του Champions League. Έναν επιθετικό που τον ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και τον έχει εμπιστευθεί αρκετές φορές. Από την άλλη πλευρά, η Κόνιασπορ κάνει πορεία που μπορεί να την οδηγήσει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους τούρκους να είναι ευχαριστημένοι από τον Αιγύπτιο επιθετικό και να θέλουν να τον κρατήσουν.
Είναι βέβαιο μάλιστα, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ότι θα γίνει σχετική πρόταση στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Χασάν, ο οποίος σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τουρκίας, έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει σημειώσει άλλα 3 τέρματα στο κύπελλο.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Νικολακόπουλος για την προετοιμασία εν όψει Μακάμπι
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το επίπεδο...
-
Τα ποσά που θα πάρουν οι ομάδες που θα μπουν στους ομίλους των διοργανώσεων της UEFA
Η UEFA έχει ήδη καθορίσει την κατανομή των εσόδων από διοργανώσεις συλλόγων κατά τη...
-
Παπάζογλου για Σκάρπα και εξτρέμ
Ο Μπάμπης Παπάζογλου στην Ερασπορ για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τις εξελίξεις στο...
-
Τελειώνει με Σκάρπα
Έτοιμος για να ολοκληρώσει μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Όπως προκύπτει από...