Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η παράνομη ΚΕΔ και ο… άκυρος Αναστόπουλος

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση τα μέσα που χρησιμοποιεί η ΕΟΚ για να… τελειώσει τον Ολυμπιακό, με την Ομοσπονδία, μέσω της… αμαρτωλής ΚΕΔ,  να μην διστάζει να προχωρήσει σε παράνομους και παράτυπους ορισμούς, σαν τον σημερινό του Παναγιώτη Αναστόπουλου, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Προμηθέα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επιτροπή της ΚΕΔ αποτελείται από πέντε μέλη. Το ένα από αυτά, ο Μουζάκης, έχει αποχωρήσει από πέρσι. Τα ίχνη του Παπαδόπουλου… αγνοούνται, ενώ από την τελευταία συνεδρίαση αποχώρησε και ο Συμεωνίδης. Έτσι, έμειναν οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας να βγάλουν τα… κάστανα από την φωτιά. Κλήρωση για γέλια, με τους πέντε να γίνονται δύο και να βγάζουν τον… έναν, τον Αναστόπουλο!

Έναν Αναστόπουλο ο οποίος, μετά τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είχε στείλει επιστολή στην ΚΕΔ, με την οποία ζήτησε να μείνει εκτός πρωταθλήματος μέχρι νεοτέρας, για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να… λύσει τα προσωπικά του σε χρόνο – ρεκόρ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει, με σκοπό, όπως βλέπουμε, να βάλει την υπογραφή του στον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και στην οριστική γελειοποίηση του ελληνικού μπάσκετ.

Θα το κάνει; Θα δηλώσει κώλυμα της τελευταίας στιγμής; Μόνο ο ίδιος γνωρίζει, αναλαμβάνοντας και το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί, όπως ο καθένας που συμμετέχει σε αυτή τη φαρσοκομωδία.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us