Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε την Παρασκευή (18/9) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Στην προπόνηση που διεξήχθη στο Παπαστράτειο ο τεχνικός του Θρύλου Χάρης Παυλίδης είχε όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του με εξαίρεση την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (απουσίαζε με ειδική άδεια και θα συμμετέχει από την ερχόμενη Δευτέρα στις προπονήσεις) αφού στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη-Χρυσούλα Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ζωή Τζωρτζακάκη, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Άλκηστη Αβραμίδου με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με όρεξη για δουλειά.  Καλωσορίζουμε τα καινούργια κορίτσια στην ομάδα και ευχόμαστε να έχουμε μια σεζόν με υγεία και χωρίς τα προβλήματα που μας προκάλεσε η προηγούμενη με την πανδημία. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι πάντα οι ίδιοι, οπότε θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και του ευρωπαϊκού».

Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε: «Τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας με την Εθνική και ξεκινήσαμε σήμερα με τον Ολυμπιακό ενόψει της τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν. Η βάση της ομάδας είναι η ίδια, οπότε δεν θα δυσκολευτούμε να ενσωματώσουμε τα νέα κορίτσια στα συστήματα και στον τρόπο προπόνησης της ομάδας μας. Αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος και μπαίνουμε στην καθημερινότητα που έχουμε συνηθίσει. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά με τον ίδιο τρόπο όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ