Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ρήτρα της Ζάμαλεκ για Μπενσαρκί

Ο Ασράφ Μπενσαρκί μένει στην Ζάμαλεκ μέχρι να φύγει. Μπορεί η ομάδα του να λέει ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, όμως όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβολαιό του, με τον Μαροκινό εξτρέμ να θέλει να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο και να έχει στις σκέψεις του τον Ολυμπιακό.

Τα ρεπορτάζ από την Αίγυπτο αναφέρουν για τον Μπενσαρκί ότι: “δεν πρόκειται να αποχωρήσει χωρίς την έγκριση της Ζάμαλεκ. Θα ακολουθήσει τα νόμιμα μονοπάτια, λόγω των καλών σχέσεων που έχει με το προεδρείο και τον κόσμο”.

Ο 25χρονος Μαροκινός επιθετικός, συμπατριώτης του Ελ Αραμπί, έχει εκρηκτικά στοιχεία στο παιχνίδι του ενώ αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Το συμβόλαιό του στη Ζάμαλεκ λήγει το 2022 και φέτος με την ομάδα της Αιγύπτου έχει κάνει 21 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει εννέα γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι 800.000 ευρώ.

Η Ζάμαλεκ θα αναγκαστεί να τον παραχωρήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων με τους ερυθρόλευκους να καραδοκούν για να τον αποκτήσουν.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ