Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Σάνα Τίμα βγάζει στην φόρα τα ξεπορτίσματα του Λετονού! (pic)

Ο Γιάνις Τίμα αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή του, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε προσωπικό τομέα.

Έτσι, ο Λετονός άσος, με ανάρτηση του στα social media, έσπευσε να ενημερώσει τους followers του για  το νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό του με την σύζυγο του, Σάνα.

Φαίνεται, όμως, πως η κυρία Τίμα δεν ήταν ενήμερη για τις κινήσεις του συζύγου της, με αποτέλεσμα να τον κάνει… βούκινο και μάλιστα δημόσια!

«Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος που χώρισα με την μητέρα του γιου μου και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Σήμερα, άρχισα μια νέα φάση στη ζωή μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι να φροντίζω τον αγαπημένο μου γιο, Κρίστιαν», αναφέρει η ανάρτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, με την Σάνα, όμως, να περνά στην αντεπίθεση, βγάζοντας τα… άπλυτα του άντρα της στην φόρα!

«Μόλις έμαθα από τον άντρα μου πως χωρίσαμε πριν από μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Ήξερα πως τότε άρχισες να με απατάς. Και μετά, το καλοκαίρι, μου είπες ότι θέλεις να σώσεις την οικογένειά μας. Ενδιαφέροντα νέα. Και φροντίδα για σένα σημαίνει να μπλοκάρεις τις πιστωτικές της μητέρας του γιου σου, για να μην έχει καθόλου χρήματα και να λες σε εκείνη, που έχει τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή, το γιο σου, να φύγει από το σπίτι σας και να ζήσει στους δρόμους ή εναλλακτικά να υπογράψει γρήγορα τα χαρτιά, για να είσαι ελεύθερος για τη νέα σου γυναίκα, η οποία λέει ότι δεν βγαίνει με παντρεμένους. Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η σκύλα, με τα τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Και ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας για εκείνη τώρα. Το παρατράβηξες», αναφέρει η απάντηση της Σάνα Τίμα.

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us