Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ή Σολδάνο ή… θάνατος!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το 2019 από εκεί που τελείωσε το 2018. Με στραβοπάτημα στην… παγωμένη Ξάνθη και με την ίδια… παγωμένη εντύπωση. ‘Οτι οι επιθετικοί του δεν μπορούν να σκοράρουν.

Μία επισήμανση που έχει γίνει από το ξεκίνημα της σεζόν και δυστυχώς συνεχίζει να επιβεβαιώνεται ακόμα και τώρα. Τι και αν έπαιξαν στο ματς και οι δύο επιθετικοί του; Ο Γκερέρο από την αρχή και ο Χασάν στην θέση του, ως αλλαγή, προς το τέλος του ματς. Τι και αν ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή κόντρα στην Ξάνθη;

Οι τελικές του προσπάθειες προήλθαν και πάλι από άλλους παίκτες και όχι από τους κλασικούς επιθετικούς. Μηδέν τελικές “έγραψαν” Γκερέρο και Χασάν. Ούτε σουτ σε 93 λεπτά. Ούτε καν προσπάθεια. Τραγικό για μία ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Θα μου πείτε, γι αυτό πήρε τον Σολδάνο, για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Και γι αυτό θα μπει και σύντομα στην αγωνιστική δράση, ακόμα και στο ματς με τον Λεβαδειακό, για να δούμε εάν όντως το πρόβλημα έχει σαν λύση το όνομα του Αργεντίνου φορ.

Ομως εάν δεν μπορέσει και ο Σολδάνο να βγάλει τέρματα; Ε τότε χρόνος υπάρχει μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Και αρκετός μάλιστα… Μπορεί ο Μαρτίνς να είπε ότι ουσιαστικά οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μάτια και αυτιά ανοικτά και παρακολουθούν…

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us