Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η στελέχωση του Over fm

Σε μια συχνότητα που αντιμετωπίζει εκτός των άλλων και σοβαρά θέματα νομιμότητας (σ.σ. είναι δύσκολο να “περάσει” από το ΕΣΡ”) προετοιμάζει νέο αθλητικό ραδιόφωνο ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης Γιώργος Χελάκης. Ήδη έχει επιλεγεί το όνομα του σταθμού που είναι το “Over Fm”, ενώ τα στούντιο θα δημιουργηθούν σε γραφεία που διατηρεί το “Forum 2020” του Νίκου Καραχάλιου στο Κολωνάκι.

Αυτές τις μέρες έχουν αρχίσει και οι επαφές με δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν το νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα του Γιώργου Χελάκη. Συγκεκριμένα από τις από 00.00 εως τις 02.00 θα κάνει εκπομπές ο Χρήστος Σούτος και από τις 02.00 μέχρι τις 05.00 ο Σωτήρης Γεωργίου. Στο νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Αβραμίδης, ενώ εκπομπή θα έχει και ο δημιουργός του “Over” Γιώργος Χελάκης.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και τους σχεδιασμούς που γίνονται, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούν ότι ως ριψοκίνδυνη την συγκεκριμένη κίνηση, με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης του σταθμού από το ΕΣΡ.

πηγή: media.gr

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ