
Μεγάλο βάρος έχει πέσει στα τελευταία παιχνίδια στην αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού, με τον Ζοσέ Σα να έχει δεχθεί μέσα σε μία εβδομάδα 5 γκολ, 2 από τον Παναθηναϊκό, 2 από την Αϊντχόφεν και 1 από τον Αρη, με πέναλτι που έκανε ο ίδιος.
Σε κάποια από αυτά τα γκολ οι ερυθρόλευκοι περίμεναν μία άλλη αντίδραση από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις.
Στο σημερινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Σα, ο οποίος θα υπερασπιστεί επάξια την εστία της ομάδας και θα την οδηγήσει στους “16” του Europa League.
Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας να δώσει το μήνυμα στον Σα αλλά και παράλληλα να τον στηρίξει, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον συμπατριώτη του, προκειμένου να του επιστήσει την προσοχή, μιας και σε αυτό το παιχνίδι δεν χωράνε εύκολα λάθη, που θα δώσουν την δυνατότητα στην Αϊντχόδεν να πιστέψει σε πρόκριση.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Το παρασκήνιο με τον διαιτητή του ντέρμπι
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για τα νέα του Ολυμπιακού εν όψει ντέρμπι...
-
Μαρτίνς: “Στο ίδιο επίπεδο με τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός”
Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. «Ένιωθα Πορτογάλος...
-
Ατάκες Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό αλλά και το ντέρμπι με ΠΑΟ
Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε τρία χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς στις 9 Απριλίου 2018...
-
Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί και στα άκρα της άμυνάς του
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm αναλύει την μεταγραφική λογική του Ολυμπιακού για το...