Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινφαντίνο: «Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα»

Το ποδόσφαιρο, αυτή τη κρίσιμη στιγμή για όλο τον πλανήτη, περνά σε δεύτερη μοίρα και αυτό το τονίζει ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

“Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο δεν θα παίζουμε και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενάχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθρώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο”, δήλωσε χαρακτηριστικά στον Ρονάλντο ο ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ