Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Μόνο με ξένους διαιτητές κόντρα σε ΠΑΟ, ποτέ ξανά ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ»

Το ποτήρι ξεχείλισε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά και τα χτεσινά εγκλήματα του ΟΑΚΑ, με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», με ανακοίνωση της να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί κάποιον εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου σε παιχνίδι της, πως δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι εγχώριων διοργανώσεων, χωρίς την παρουσία ξένων διεθνών διαιτητών, όπως επίσης πως δεν πρόκειται να επιτρέψει την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.
  • Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια “κατάρρευσης” της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.
  • Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us