Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενίσχυσε οικονομικά τον ΠΑΟ για να μείνει ζωντανός! (pic)

Α, όλα και όλα. Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε πονόψυχοι και ποτέ δεν έχουμε ως σκοπό να πατήσουμε τον αντίπαλο μας, όταν αυτός βρίσκεται πεσμένος (αν και μερικές φορές θα έπρεπε, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

Το έχουμε αποδείξει και το 1975, όταν ο τεράστιος Γιώργος Ανδριανόπουλος τους κράτησε στην Α’ Εθνική με την ψήφο του, στην περίφημη “υπόθεση των λουλουδιών”, αλλά και πέρσι, όταν ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πρωτοστάτησε ώστε να αλλάξει ο κανονισμός περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν έχουν φάκελο ικανό να πάρει άδεια.

Στα ίδια χνάρια βαδίζει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την σωτηρία του μεγάλου μας αντιπάλου.

Γιατί ο Ολυμπιακός, δεν είναι λόγια, στηρίζει το “Keep Pao Alive”, καταθέτοντας οκτώ ευρώ στον λογαριασμό σωτηρίας των πράσινων.  Με αυτό το ποσό, μέχρι και μεταγραφή στο πόλο τους παίρνει να κάνουν…

Γιατί ο Ολυμπιακός τους θέλει δυνατούς σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Ερασιτέχνη.

Γιατί τι θα κάνουμε χωρίς τον καλύτερο πελάτη.

Όλοι να συμβάλουμε με 1-2 ευρώ. 20 λεπτάκια, ότι μπορεί ο καθένας. Ακόμα και ένα κέρμα των πέντε λεπτών είναι ικανό να συντηρήσει ένα “πράσινο” τμήμα.

Όλοι μαζί για να μαζευτούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέχρι την 1η Ιουλίου, για να έρθει μετά να κάνει τον σωτήρα.

KEEP PAO ALIVE!!!!

Υγ: Πλάκα στην πλάκα, ο Ολυμπιακός έβαλε οκτώ ευρώ στον “πράσινο” λογαριασμό. Ο… σωτήρας πόσα έχει βάλει;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ