Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Και κλάαααααμα ο Mr Manos

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η σημερινή Γ.Σ των μελών της Euroleague στο Μόναχο, καθώς οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού νόμιζαν πως βρίσκονται στην… Ψωροκώσταινα και προσπάθησαν να δωσουν την δική τους καθιερωμένη… παράσταση.

Έτσι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος (στο όνομα του δεν είναι οι μετοχές;), ενώ στο τραπέζι είχε πέσει το θέμα των κριτηρίων συμμετοχής των ομάδων στην διοργάνωση, πετάχτηκε για να πει τα… δικά του.

«Τι θα κάνει η Ευρωλίγκα για τις ομάδες που εκβιάζουν τις τοπικές λίγκες και δεν συμμετέχουν;» υποστήριξε ο Mr Manos, υπονοώντας σαφέστατα τον Ολυμπιακό (α ρε Ολυμπιακέ τι τους έχεις κάνει), όμως επειδή η Euroleague δεν είναι… ΕΣΑΚΕ για να κάνουν ότι θέλουν, η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Μπερτομέου, ο οποίος είπε πως αυτό είναι θέμα των τοπικών λιγκών και εν συνεχεία από τον Νίκο Λεπενιώτη.

«Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στην Ελληνική λίγκα. Θα έπρεπε βέβαια να ασχοληθεί με το θέμα τους προηγούμενους μήνες και σε τοπικό επίπεδο, όχι εδώ μέσα. Επίσης, αυτό είναι κάτι που αφορά την ελληνική λίγκα και όχι την Ευρωλίγκα και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς, αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Μάνο, τις ομάδες και την Ευρωλίγκα, αν πρέπει να γίνει κάτι με τις ομάδες – μέλη της Ευρωλίγκας που εκβιάζουν τις υπόλοιπες και την Ευρωλίγκα»,υποστήριξε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Μπερτομέου να προσθέτει: «Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα παραδέχτηκαν και αυτοί κάποια λάθη και υπερβολές, τα βρήκαμε όμως και συνεχίζουμε μαζί».

Πάρτον κάτω τον Mr Manos. Η Euroleague δεν είναι ΕΣΑΚΕ να τα κάνεις όλα Κούγκι.

Α και που’ σαι… στην Euroleague θα τα πούμε….. και εκεί δεν έχει Μάνους και Αναστόπουλους…. Στην Euroleague έχει double score στο κεφάλι…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

RSS Sportube videos