Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Και που να μπει και ο Σολδάνο!

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του, να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν και σε αυτό δεν έχουν συντελέσει το μέγιστο οι καθαρόαιμοι επιθετικοί της ομάδας. Ακόμα και τώρα, με εξαίρεση το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη, Γκερέρο και Χασάν δεν βγάζουν γκολ.

Οι φάσεις και τα γκολ προέρχονται εξ ολοκλήρου από τα πλάγια και από τον Φορτούνη.

Στον αγώνα με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, ο Χασάν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, όμως στα 63 λεπτά που αγωνίστηκε τελείωσε χωρίς τελική, χωρίς σουτ. Τρεις φορές ακούμπησε την μπάλα, τις δύο έκανε πάσα και την άλλη λάθος!

Αντίθετα, ο Γκερέρο που μπήκε αλλαγή στην θέση του, παρουσιάστηκε πιο ορεξάτος. Κατάφερε να κάνει δύο σουτ με αξιώσεις και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, από ότι ο Αιγύπτιος.

Τον Σολδάνο δεν τον είδαμε αρκετά στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη και δεν τον είδαμε και στην θέση του. Ομως τα χαρακτηριστικά του δείχνουν έναν παίκτη πιο δραστήριο, τουλάχιστον σε σχέση με τον Χασάν. Ο Σολδάνο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος στην Τρίπολη “έγραψε” 15 τελικές, οι 11 στο τέρμα, σε αντίθεση με τον Αστέρα που είχε 8 τελικές, οι 3 στο τέρμα.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us