Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καμία αιχμή από τον Λ. Αυγενάκη για την κυβερνητική πολιτική στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας

Καμία αιχμή για το χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Κυβέρνηση, δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με οπαδό του Άρη. Αυτό ξεκαθαρίζουν πηγές του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του διαλόγου και τα σχόλια που προκλήθηκαν περί «αποστάσεων» του κ. Αυγενάκη από την τροπολογία, με την οποία ματατράπηκε σε αφαίρεση βαθμών η ποινή του υποβιβασμού για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στον επίμαχο ιδιωτικό διάλογο, ο υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του Άρη να ανατρέψει την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου. Στην επισήμανση του φιλάθλου του Άρη ότι ούτε η υπόθεση του ΠΑΟΚ ήταν στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει ότι η τροπολογία δεν κατατέθηκε από τον ίδιον.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη στιγμή που η υπόθεση του ΠΑΟΚ απέκτησε ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις, η πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση ήταν συνολικά κυβερνητική απόφαση, η οποία απασχόλησε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

πηγή: ΑΠΕ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ