Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καμία κατηγορία για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος: “Περιέργως αβάσιμα όσα είπε ο Φύσσας”

Ο εισαγγελέας έδρας ήταν απόλυτος και για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (4/2/15):

“Καταλογίζεται στον Μαρινάκη ότι συμφώνησε με τον Σπανο ο Ατρόμητος να παίξει χωρίς συγκεκριμένους παίκτες. Εχει αξια να δει κανεις πως οδηγήθηκαν οι αρχές στην κατηγορία. Ο Φύσσας φέρεται να είχε γνωρίσει τον Σα Πίντο. Είχε δει τον αγώνα από την τηλεόραση και λίγες μέρες μετά μίλησε με τον Σα Πίντο που φέρεται να του είπε ότι του ζητήθηκε να αλλάξει 4 παίκτες. Αυτά κατέθεσε ο Φύσσας. Ο μάρτυρας στο ακροατήριο είπε ότι ο Σα Πίντο του μετέφερε κάποιου είδους πίεση, ότι ο Κατσουράνης δεν έπαιξε λόγω ελλιπους οροετοιμασίας. Σε σχέση με τις καταθέσεις Φύσσας προκύπτουν κάποια συμπεράσματα.

Ενας από τους παίκτες που ο Φύσσας λέει ότι δεν έπαιξαν, μπήκε αλλαγή. Κατέθεσε ότι Ναπολεόνι δεν έπαιξε ενώ έπαιξε. Τα οσα εξέθεσε ο μάρτυρας είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα. Έχει τετοιο επαγγελματικό προφίλ που δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Απ’ όλα αυτά τα περιστατικά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Ατρόμητος στον συγκεκριμένο αγώνα αποδυναμώθηκε σκοπίμως.

Τι δουλειά έχει ο Φύσσας με την εμπειρία που έχει να ασχοληθεί ότι αποδυναμώθηκε ο Ατρόμητος; Η διαδικασία μας έδειξε ότι δεν προέκυψε προσυνενόηση των συγκεκριμένων αγώνων που προανέφερα όπως επίσης και στους Μαρινάκη, Σπανό, Αγγελόπουλο, για τον τελευταίο αγώνα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ