Ακολουθήστε μας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κανδύλας: «Πάω στην Ανόρθωση-Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»

Στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο αθλητής χάντμπολ του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας. Ο Έλληνας αθλητής έκανε ένα ποστάρισμα σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου εξηγεί γιατί αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο και ευχαριστεί τον σύλλογο του Πειραιά.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Στη ζωή και στον αθλητισμό, οι καταστάσεις διαμορφώνονται μερικές φορές διαφορετικά από ότι τις προγραμματίζεις.  Σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας μάλιστα δεν μπορείς να κάνεις κανέναν προγραμματισμό αφού δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι μπορείς να περιμένεις. Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό χάντμπολ και την παντελή έλλειψη ενημέρωσης, από τους αρμόδιους, για τον ορισμό ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της Ανόρθωσης για να συνεχίσω την καριέρα μου τους επόμενους μήνες στην πρωτοπόρο του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό η οποία δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου και έδωσε τη συγκατάθεσή της για την μετακίνησή μου στην Κύπρο. Μια πράξη που επιβεβαιώνει τον σεβασμό με τον οποίο μας αντιμετωπίζει ως αθλητές και ως ανθρώπους, αφού κατανοεί τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που συνοδεύει, η παραμονή στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο, όπου το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποδεικνύεται καταστροφικό.
Δυστυχώς είμαστε η μοναδική χώρα που βιώνουμε τέτοιου είδους καταστάσεις σε επίπεδο αθλητισμού και εύχομαι το ελληνικό χάντμπολ να βγει σύντομα, από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί, από την κωλυσιεργία εκείνων που αποφασίζουν για τις τύχες του.
Μέχρι τότε θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό το οποίο αγαπάω και από το οποίο ζω, να παίζω χάντμπολ.
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!».

Περισσoτερα για ΧΑΝΤΜΠΟΛ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ