
Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ήρθε στην ομάδα, με ιδιαίτερες περγαμνηνές, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει. Ο λόγος για τον Πέπε, τον οποίο ελάχιστα έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως φαίνεται ότι δεν είναι σε κατάσταση για να μπορέσει να αντικαταστήσει επάξια τους μέσους του Ολυμπιακού.
Εχει πάρει συμμετοχή σε 6 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 5 μπήκε σαν αλλαγή, ενώ ο συνολικός του χρόνος είναι 199 λεπτά, χωρίς ο Πορτογάλος να αφήσει καλές εντυπώσεις. Μάλιστα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και σε 3 αγώνες του Champions League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι διατεθειμένος να του δώσει χρόνο για να δείξει τα προσόντα του και σύντομα θα τον ξαναδούμε και πάλι στο χορτάρι. Ο Πέπε προερχόταν από μία γεμάτη σεζόν με 31 αγώνες με την Γκιμαράες και θέλει να ξαναβρεί τον ρυθμό του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Τι λέει ο Σωκράτης για την Αρσεναλ (video)
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρώην...
-
Μαρτίνς: “Θα πάρουμε πληροφορίες από τον Σωκράτη” (video)
Ο Πέδρο Μαρτίνς έμαθε την κλήρωση κατά την διάρκεια της πτήσης της επιστροφής της...
-
Επέστρεψε η αποστολή από την Ολλανδία (video)
Το μεσημέρι της Παρασκευής επέστρεψε από την Ολλανδία η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι...
-
Δύο παιχνίδια χωρίς Σεμέδο
Χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο θα αναγκαστεί να παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο από τα...