Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κάντε συλλαλητήριο…

Στην απόφαση να απέχουν από το ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει) της Κυριακής απέναντι στον αιώνιο δυνάστη τους, προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” οπαδοί… σοφά πράττοντας, είδαν το… κακό να (ξανά) έρχεται με δρασκελιές και με αφορμή το… τσίρκο που έχει μετατρέψει την ομάδα τους ο Αλαφούζος, είπα να το ρίξουν στις… βόλτες με τα μηχανάκια, πραγματοποιώντας μηχανοκίνητο συλλαλητήριο και εν συνεχεία να μεταβούν όλοι στο τριώροφο (πόσοι θα είναι έτσι και αλλιώς), για να δουν για άλλη μια φορά τους μάγκες με τα ερυθρόλευκα να τους… κλείνουν το σπίτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us