Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καπίνο: “Εχω πολλά ακόμη να δώσω”

Αισιόδοξος πως το μέλλον του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ευοίωνο και πως έχει πολλά να προσφέρει εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο Έλληνας πορτιέρε σε δηλώσεις του στάθηκε στο λιγοστό χρόνο συμμετοχής που είχε τη φετινή σεζόν, αλλά και στις συνεχόμενες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.

«Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι υπομονετικός μέχρι να πάρει την ευκαιρία του. Εγώ κατάφερα να παίξω στο παιχνίδι με την Κάρντιφ. Το ντεμπούτο μου δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί, καθώς χάσαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Η πρώτη μου εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν ήταν και τόσο απλή, διότι ήμουν αρκετό καιρό εκτός δράσης. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω ότι θα βελτιώνομαι. Το αγγλικό ποδόσφαιρο στηρίζεται περισσότερο στις φυσικές δυνάμεις, οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και οι παίκτες επιχειρούν πολλές μακρινές μπαλιές για να δημιουργήσουν κάτι. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα.

Ήθελα πολύ να παίξω στο City Ground και να απολαύσω το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και του προπονητή. Είχα τέσσερις-πέντε μήνες χωρίς παιχνίδι οπότε είναι σημαντικό για μένα να πάρω την εμπιστοσύνη πίσω. Έχω πολλά πράγματα να δώσω και ανυπομονώ να δώσω περισσότερα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ