Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καραπαπάς: “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι το γήπεδο ασφαλές” (video)

Ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω δηλώσεών του στην ΕΡΤ έκανε σαφές ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διατηρηθεί η απόλυτη ασφάλεια στο γήπεδό της, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της ομάδας θα ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα που επιβάλλει η πολιτεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Είναι μια καλή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί ζήσαμε πολύ καιρό χωρίς φιλάθλους, στα γήπεδα. Όπως ξέρετε, ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, δεν είναι ποδόσφαιρο. Γίνεται μεγάλη ετοιμασία στο γήπεδό μας, φαντάζομαι σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, για να υποδεχθούμε ξανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν μπει πλέον για τα γήπεδα. Αυτό προβλέπει 80% πληρότητα του γηπέδου και αφορά μόνο σε ανθρώπους, που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή έχουν πιστοποιητικό ότι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες», είπε αρχικά ο Καραπαπάς, ο οποίος συνέχισε εξηγώντας:

«Προφανώς σε κανένα σημείο, εμείς δεν διαχωρίζουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Εμείς ακολουθούμε τους κανόνες της Πολιτείας. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμά του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι το γήπεδο ασφαλές».

Για το φιλικό με τη Γαλατασαράι, που τελικά δεν έγινε: «Χρειαζόμασταν αθλητικά αυτό το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε επειδή δίνουμε ένα κρίσιμο ματς για τα προκριματικά του Champions League στις 21 του μήνα, αλλά τελικά δεν έγινε αυτό το φιλικό, οπότε δίνουμε σήμερα ένα δυνατό φιλικό με τον Άρη.

Για ό,τι συνέβη στο αεροδρόμιο, για τη στάση της Πολιτικής Προστασίας και τη στάση της εκεί, την έντονη και ίσως ακραία αντίδραση της Γαλατασαράι και για το πολιτικό παιχνίδι που στήθηκε μετά εμείς δεν έχουμε πάρει επίσημη θέση και ούτε θα πάρουμε γιατί δεν μας αφορά. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού, με μια καλή ομάδα για να προετοιμαστούμε για το Champions League. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό και δεν μπλεκόμαστε και ποτέ».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ