Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρεμπέ: «Αποστολή εξετελέσθη» (vid)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα… αστέρια, με τον Κριστιάν Καρεμπέ,  με δηλώσεις του, να στέκεται στην συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην φετινή πορεία του Θρύλου.

Αναλυτικά:

“Ήταν μεγάλο κατόρθωμα, ο τρόπος που τα καταφέραμε στα δυο παιχνίδια ήταν φανταστικός και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη συνέχεια. Είναι μια αποστολή που εξετελέσθη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι η παράδοσή μας.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχουμε αυτή την ομάδα που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, στην οικογένεια του Ολυμπιακού, γιατί το αξίζουν, γιατί ήταν εκεί πάντα και μας βοηθούσαν και γιατί εκείνοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, είναι μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, που θα πετύχει σημαντικά πράγματα και δουλέψει για αυτό. Και φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς την υποστήριξη του προέδρου μας, του κύριου Μαρινάκη, είναι πάντα εδώ για να μας υποστηρίζει και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us