Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρεμπέ: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά ωραία πράγματα» (vid)

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για κάτι πραγματικά πολύ καλό φέτος στην Ευρώπη, είναι διάχυτη και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος, στην κάμερα του Olympiacos TV, τόνισε πως φέτος είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους», να δείξουν πως μπορούν να πετύχουν κάτι το σημαντικό.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ δυνατός και μπορεί να νικήσει δύσκολους αντιπάλους και το έχει αποδείξει παίζοντας στο Καραϊσκάκη. Φέτος, όμως, έχει κάνει και εκτός έδρας πολύ θετικά αποτελέσματα.  Πρώτον πρέπει να εστιάσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τον εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο, την Γουλβς και αφού το καταφέρουμε αυτό, τότε πραγματικά ο δρόμος είναι ανοικτός για όλα.

Από την στιγμή που παίζουμε ένα παιχνίδι για να προκριθούμε και όχι δύο, όπως κάναμε μέχρι τώρα, είναι πραγματικά μια ευκαιρία, με μόνο τρία παιχνίδια, να είσαι φιναλίστ. Όλα αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία, όση το πνεύμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια, η αυτοπεποίθηση και η βεβαιότητα πως πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Πρέπει να δεχτούμε την πραγματικότητα και το πώς έχουν τα πράγματα. Η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στους στόχους της, οι οποίοι είναι να τελειώσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα, να κερδίσει τον τελικό του Κυπέλλου και στην συνέχεια να παίξει τα παιχνίδια με την δύναμη που την διακρίνει αυτή την χρονιά και με την ίδια πεποίθηση πως πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε πολλά ωραία πράγματα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ