Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καρεμπέ: “Μπορούμε τελικό Ευρώπης”

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τα ανοδικά βήματα που κάνει ο Ολυμπιακός στο ευρωπαϊκό στερέωμα:

«Μπορεί να είναι το δυσκολότερο (πρωτάθλημα), δεν ξέρω, για είναι ήδη το 45ο. Αν θέλουμε να το συγκρίνουμε, είναι μοναδικό, θεωρώ πως τα παιδιά το άξιζαν, επειδή μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς κατάφεραν να φέρουν πίσω την περηφάνια στον Πειραιά κατακτώντας έναν τίτλο. Είναι παράδοση να νικάμε, να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό είναι ένα μέρος του οράματος του κ. Μαρινάκη».

«Αυτό το έχει δώσει ο Μαρτίνς σε όλους, να πατήσουν σε αυτό το μονοπάτι, πρέπει να σέβονται τους κανόνες και γι’ αυτό τώρα το αποτέλεσμα είναι όμορφο, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι, όχι μόνο οι οπαδοί αλλά και οι παίκτες».

«Φυσικά είμαστε χαρούμενοι και στη διοίκηση γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, επειδή αυτή είναι μια ομαδική νίκη, μια ομαδική επιτυχία. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, τον κ. Μαρινάκη και την οικογένειά του»

Ερωτηθείς για πιθανή κατάκτηση του Europa League, «νομίζω ότι μπορεί, το 2020 ξέρουμε τι έχει συμβεί με τον κορωνοϊό αλλά και πάλι, μας έδωσε ξεκούραση και την ευκαιρία να αναπνεύσουμε λίγο και να ξεκινήσουμε ξανά»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ