Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καρμοίρης: Αστεία υπονοούμενα για Λοβέρα, τους… τρόλαρε ο Ολυμπιακός – Πρόταση έκπληξη για τον τελικό!

Αυτός ο περίφημος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που από καιρό είναι συνώνυμος με τον απόλυτο όρο της γελοιότητας, ένεκα των παλινωδιών της ανεκδιήγητης ΕΠΟ, να που προστέθηκε τώρα λοιπόν και στον… μακρύ κατάλογο θυμάτων της επιδημίας. Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε! Τον… φόρεσε πια και ησύχασε!

«Κορωνοϊάστηκε» και ο θεσμός, για τον οποίο οι διοργανωτές είχαν… κάνει, μήνες πριν (ολόκληρο καλοκαίρι συζητάμε, τρομάρα μας, για ένα «αναθεματισμένο» ματς, ένα… παλιοπαίχνιδο που εξελίσσεται σε καταραμένο!) ό,τι σκαρφίζεται και ο πιο ευφάνταστος νους του ανθρώπου για να το ρίξουν στα τάρταρα της ξεφτίλας!

Και ενώ ήδη ο Ολυμπιακός από τις προηγούμενες ημέρες έχει μολυνθεί από τη νόσο, αναμενόμενα και φυσιολογικά, όπως καταλαβαίνουμε όλοι πια κι ας μην ανήκουμε στην ιατρική επιστημονική κοινότητα, προστέθηκε και το θετικό κρούσμα του Λοβέρα, παραμονές του τελικού. Και ποιος ξέρει – ευχόμαστε όχι ασφαλώς, παρά μόνο υγεία στο Ρέντη και παντού – αν θα προκύψει και επόμενο.

Η αντίπαλη πλευρά του Ολυμπιακού, σε ΜΜΕ, εκτίθεται στην κοινή γνώμη, προκαλεί θυμηδία, με τους υπονοούμενους ισχυρισμούς ότι οι ερυθρόλευκοι «σκαρφίστηκαν» το περιστατικό Λοβέρα, για… να το βάλουν στα πόδια.

Η επίσημη θέση από τον Πειραιά, δεν ήταν του ιδίου «επιπέδου».

Με ανωτερότητα, διαφάνεια και… ολίγον troll (με την πρόσκληση για καφέ στο σπίτι του Αργεντινού…), η ΠΑΕ, διά του διευθυντή επικοινωνίας της, Νίκου Γαβαλά, δεν έδωσε την απόλυτη διάσταση της κατάστασης που επικρατεί στον έναν εκ των δύο φιναλίστ. Αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε τον επαγγελματισμό και το ήθος, την πολιτισμένη ακρίβεια με την οποία διατυπώνονται λέξη προς λέξη οι ανακοινώσεις που χαρακτηρίζουν τις θέσεις των πρωταθλητών τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Περισσoτερα για RED BLOGS