Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καρμοίρης: Δεν είναι Ομάρ ο Ραφίνια – Χολέμπας για πάγκο – Τέλος Σεμέδο, Σα – Τουλάχιστον 4 “βόμβες”!

Όταν βιάζονται ορισμένοι να κάνουν λόγο για «αναπαλαίωση» ρόστερ στον Ολυμπιακό, βγάζουν συμπεράσματα ορμώμενοι από λανθασμένη βάση. Ας ξεχάσουν τις… ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, τη γραφειοκρατική υπολογιστική αριθμολαγνεία και ας προσεγγίσουν τις μεταγραφές των Ραφίνια, Χολέμπας, υπό ουσιαστικό πρίσμα.

Μεγάλος ο Βραζιλιάνος; Ε, σαν την… Πελοπόννησο δεν είναι, σύμφωνα με την αξέχαστη ατάκα του Βασίλη Αυλωνίτη στους «Γαμπρούς της Ευτυχίας» και, άλλωστε, ένας super star σαν τον Ραφίνια, δεν θα ερχόταν ποτέ να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι στα 28 του, αλλά ούτε κατά διάνοια και στα 30…φεύγα.

Ένας τεράστιος πρωταθλητής, «συλλέκτης τροπαίων» με την Μπάγερν, κάτοχος Champions League και διεθνής με όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες της Σελεσάο, εντάσσεται στο ερυθρόλευκο δυναμικό, όχι για να ξεχάσουν στον Ολυμπιακό τον Ομάρ – γιατί συγκρίσεις δεν γίνονται βεβαίως όσο καλός παίκτης και με προσφορά στην ομάδα να ήταν ο Νορβηγός, ακόμα κι αν είναι 35άρης (7 Σεπτεμβρίου γίνεται) ο «Ραφ»! – αλλά για να δώσει το ειδικό κύρος στην ομάδα για την επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν.

Με την εμπειρία, την κλάση και τις ποδοσφαιρικές αρετές του, ο Ραφίνια βάζει τα ερυθρόλευκα και προστίθεται στη λίστα των επιφανών διασήμων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που πέρασαν από την Ελλάδα και κόσμησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το πρωτάθλημα μας.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ