Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καρμοίρης: Γραφικοί στον ΠΑΟΚ – Εξοργιστικό στην πανδημία

Μια επικοινωνιακή, χιλιοδοκιμασμένης, κλασικής πρακτικής, τόσο απλής και συνηθισμένης μορφής,η οποία δεν απαιτεί καν γνώσεις μήτε μεταπτυχιακού και bachelor, μήτε διδακτορικούκαι… συναφών πτυχίων εξειδικευμένων προσόντων, είναι όλη τούτη η «έκρηξη οργής» του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του.

Ένας θεατρινισμός του «αδικημένου παιδιού του λαού» που η «μπουρζουαζία της άρχουσας τάξης το εκμεταλλεύεται, το καταρρακώνει, το αδικεί βάναυσα»!

Από την αρχή της αποκάλυψης της πολυϊδιοκτησίας και των νομικών συνεπειών της απάτης, ο δικέφαλος του βορρά παίζει επίθεση,ώστε να μη συντριβεί εξαιτίας της τρύπιας αμυντικής αλληλοκάλυψης του.

Προτάσσει πολιτικές αντιπαραθέσεις, στοχοποιεί ανθρώπους, δικαστές και συνειδήσεις, αναζωπυρώνει με κάθε ευκαιρία και χίλιους δύο τρόπους, την άχρηστη ξεφτισμένη βεντέτα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ (πολύ) παρελθόντων δεκαετιών, καταπώντας τα όρια της γραφικότητας!

Οι «φωνές απελπισίας», οι «κραυγές απόγνωσης» για να αφυπνισθούν τα λαϊκά στρώματα και να ξεσηκωθούν με επαναστατικό πνεύμα ενάντια στην εξουσία του κατεστημένου, «του κράτους των Αθηνών», ξαναβάζει τις διχαστικές κόκκινες γραμμές «βορείων και νοτίων» της κοινωνίας μας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ