Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καρμοίρης: Η ΑΕΚ… χάρισε εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ – Θα πει “ναι” σε Ολυμπιακό;

Μην παρασύρεστε από την απουσία κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου για να πιθανολογήσουμε ότι το ματς θα ήταν μια τυπική αγωνιστική διαδικασία με σφαλισμένες πόρτες και επομένως θα έμεναν οι οπαδοί μακριά από το γήπεδο, απολαμβάνοντας τηλεοπτικά το ντέρμπι τροπαίου από τους καναπέδες των σπιτιών τους, τα μπαλκόνια ή τις καφετέριες, παρακολουθώντας σαν πολιτισμένος λαός τα τεκταινόμενα.

Το βέτο που άσκησε η Αστυνομία για τη Ριζούπολη, ήταν αργοπορημένο κιόλας. Ειδικά δε από τη στιγμή που η αρχική αυτοψία της Αστυνομίας τοποθετείται μια εβδομάδα πίσω και δεν περιείχε ενστάσεις!

Θα περιμέναμε ταχύτερα αντανακλαστικά από την ΕΛ.ΑΣ και ήδη είχαμε αρχίσει να συζητάμε και στο ΘΕΜΑ radio 104,6 και γενικά είχε ανοίξει μια σχολιογραφική κουβέντα στα ραδιόφωνα, από αργά τη νύχτα της Κυριακής, με επίκεντρο την εύλογη απορία, για το κατά πόσο θα μπορούσε να διασφαλιστεί η τάξη, να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, στους γύρω δρόμους, έξω από το γήπεδο, στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας, στα Πευκάκια, τη Νέα Φιλαδέλφεια, περιοχές που δεν είναι μυστικό ότι ζουν κάτοικοι οι οποίοι είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, φίλοι της ΑΕΚ. Και που, βεβαίως, με όσα έχουν προηγηθεί, με οξυμένα τα πνεύματα και με γνώμονα την κρισιμότητα του αγώνα, ποιος άραγε φαντάζεται ότι οι «αντιμαχόμενες πλευρές» θα κάθονταν στα αυγά τους;

Δυστυχώς έχουμε βιώσει τραγικές, όχι απλά θλιβερές, καταστάσεις, με μαχαιρώματα και χτυπήματα με ρόπαλα, σε εκδηλώσεις γυναικείου βόλεϊ και πόλο, σε ποδοσφαιρικούς αγώνες Ακαδημιών, με τραυματίες μικρά παιδιά και γονείς! Το κακό, όχι μόνο δεν αργεί να γίνει, αλλά… οργανώνεται κιόλας, από καιρού εις καιρόν, με τα περίφημα, ανατριχιαστικά «ραντεβού θανάτου».

Στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα… κώλωνε ο Φούντας, που λέει κι ο λαός!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Περισσoτερα για RED BLOGS