Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καρμοίρης: Μικρόψυχοι, δεν θέλουν να περάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Τελικό Κυπέλλου θέλατε; Ε, να! Να τα χάλια, να η φαρσοκωμωδία, να το κακόγουστο αστείο με το οποίο περάσαμε την εβδομάδα μας και γίναμε ξανά, ρεντίκολο της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινωνίας.

Λυπηρές καταστάσεις στο βάθος, έχοντας ξεπεράσει προ πολλού με τα συμβάντα στο παρασκήνιο, στο εξωαγωνιστικό σκέλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα γέλια και τα ανέκδοτα, αφού τούτη η υπόθεση διεξαγωγής του τελικού Ολυμπιακού-ΑΕΚ υπερπήδησε ακόμα και τα όρια της θλίψης.

Εάν μάλιστα ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι αποκαλύψεις από τον Πειραιά, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, καθ’ ομολογία του, μέσα σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης, άγεται και φέρεται από «σκοτεινές δυνάμεις», είναι με άλλα λόγια ένα… πιόνι, χωρίς πυγμή και αποφασιστικότητα, φτερό στον άνεμο των διαθέσεων εκείνων που παίζουν τα «παιχνίδια» κάτω από το τραπέζι, παραμερίζουμε και το αστείο και το σοβαρό, σκασμένοι από τη δυσοσμία της δράσης του παρασκηνίου! Και πότε; Στα χρόνια της… περίφημης εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας!

Ξέρετε, αν ας πούμε ήταν ένας ατομικός, προσωπικός ισχυρισμός κάποιου παράγοντα μιας ΠΑΕ (επί του προκειμένου του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά), όχι ότι δεν έχει βαρύτητα αφού όσα λέει τα λέει με την ιδιότητα που φέρει, αλλά τέλος πάντων δεν παύει να αφορά μια υποκειμενική πληροφόρηση ή γνώμη, ενδεχομένως να μην έκανε και πάταγο η εκμυστηρευτική ομολογία του Β. Γραμμένου περί αναγνώρισης του δίκιου των ερυθρολεύκων, όσο όμως και… αδυναμίας του να πείσει τους συμβούλους του για την απόδοση του και διεξαγωγή του αγώνα, ένεκα των πιέσεων που του ασκήθηκαν!

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

Περισσoτερα για RED BLOGS