Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Καρμοίρης: Παραφωνία ο Φορτούνης

Ετούτος ο αθεόφοβος ο Μαρτίνς λίγο έλειψε να καταφέρει να… τετραγωνίσει τον κύκλο, με την απαράμιλλη συνέπεια λογικής με την οποία κινήθηκε στον καταρτισμό του ευρωπαϊκού καταλόγου ονομάτων για τους φετινούς Ομίλους! Η… Θέμις να ήτανε, τόση ακρίβεια στην απονομή δικαιοσύνης δεν θα παρουσίαζε! Δεν είναι βέβαια μόνο το δίκαιο, η κοπή του καρπουζιού στη μέση χωρίς να περισσεύουν χιλιοστά… Είναι και η ουσία του πράγματος, τα καλά και συμφέροντα για την ομάδα, σύμφωνα με έναν ορθολογικό σχεδιασμό αντιμετώπισης των νέων ερυθρόλευκων προκλήσεων στο Champions League.

Εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, χωρίς να βρίσκεται στη δύσκολη θέση του Πορτογάλου προπονητή, ότι η σπαζοκεφαλιά των προσθαφαιρέσεων στη λίστα του Ολυμπιακού, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο, δισεπίλυτο πρόβλημα. Φαινομενικά – πάντοτε ισχύει αυτό γιατί όλοι και κάθε απόφαση κρίνονται εκ του αποτελέσματος – ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άφησε απορίες και ερωτηματικά για όσους συμπεριέλαβε και όσους όχι στη δήλωση παικτών στην UEFA.

Η πρώτη ένσταση που θα μπορούσε να διατυπωθεί, καταλαβαίνουμε εύλογα ότι αφορά τον Τιάγκο Σίλβα. Ο νεοφερμένος από τη Νότιγχαμ δεν είναι όμως θύμα καραμπόλας. Ήταν αναγκαία κακό, το μικρότερο δυνατό, να «κοπεί». Πιάστε λοιπόν τη μεσαία γραμμή και ιδίως το μεσοεπιθετικό παιχνίδι του άξονα, σε χώρους και ρόλους όπου κινείται και δρα ο Σίλβα.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

Περισσoτερα για RED BLOGS