Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλήγουν σε πλάνο επανέναρξης

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και νέα τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι σύλλογοι να εκτιμήσουν τα δεδομένα, μετά και τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ και να καταλήξουν στο πλάνο επανόδου και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα και με το κυβερνητικό σχέδιο επανεκκίνησης, όλα δείχνουν ότι στα μέσα Μαΐου θα επιστρέψουν σταδιακά οι ομάδες στις προπονήσεις. Και ένα μήνα αργότερα θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ, εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο υγείας, που συστήνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Άλλωστε όλοι στις ομάδες, παίκτες και προπονητές, θέλουν να επιστρέψουν σε δράση, όπως φαίνεται και από τη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στην πατρίδα του.

«Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι μου είναι πολύ απαραίτητο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο με την οικογένεια».

Τόσο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όσο και εκείνοι των υπόλοιπων ομάδων έχουν ενημερωθεί να επιστρέψουν στην Ελλάδα στις αρχές Μαΐου, να περάσουν τις προβλεπόμενες ημέρες καραντίνας και να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ