Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Κατέθεσε το υπόμνημα προς το ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε το υπόμνημα προς το ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ, για την υπόθεση της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι, απαντούν μεταξύ άλλων στον ισχυρισμό του Παναθηναϊκού, ότι κατατέθηκαν επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους έχασε ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά αναφέρει σχετικά ότι: «Επί του ισχυρισμού του ΠΑΟ ότι δήθεν καταθέσαμε επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους ηττηθήκαμε: επίσης πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμος νομικά αλλά και πραγματικά καθόσον αφενός δεν προβλέπεται τέτοιου είδους ακυρότητα σε καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού και αφετέρου λησμονά επιδεικτικά το Σωματείο ότι εκρεμμεί ενώπιόν σας η πρώτη προσφυγή μας που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι και την παράνομη επανάληψη του αγώνα, τον οποίο τελικά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με 18 πόντους διαφορά! Συνεπώς, ο ΠΑΟ ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και ας αναφέρεται ενώπιόν Σας με περισσότερη επιμέλεια και σεβασμό. Παρόμοιους ισχυρισμούς θα μπορούσε να επικαλείται ενώπιον φίλα προσκείμενων δημοσιογραφικών πάνελ και όχι ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών της χώρας».

Τέλος, στο υπόμνημα για την Όλγα Χατζηγινοκάλου, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι «η άρση της ποινής αποκλεισμού της αθλήτριας από τον ΕΟΚΑΝ και από την ΕΦΙΠΗΔ/ΕΟΕ, στηρίχθηκαν στην από 15.1.2021 (!) έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή Γ. Κ., με την οποία αποδείχθηκε ότι η χρήση της απαγορευμένης ουσίας η οποία έλαβε χώρα την 26.3.2017 (!) ήτοι σχεδόν τέσσερα (4) έτη πριν την ιατροδικαστική έκθεση, δεν επηρέασε την αγωνιστική απόδοση της αθλήτριας! Ουδέν περαιτέρω σχόλιο, επί του παρόντος δικογράφου».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ