Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτοικοι Πειραιά μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Σισέ, Μπα

Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στους ελπιδοφόρους του παίκτες, όπως οι Μαντί Καμαρά, Πάπε Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα, με τους “ερυθρόλευκους” να τους επιβραβεύουν για την εξαιρετική τους παρουσία με τα ερυθρόλευκα… δένοντας τους με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Πειραιά ανανέωσε την συνεργασία τους και με τους τρεις παίκτες, επιβραβεύοντας τους με νέα συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές.
Να θυμίσουμε πως ο Καμαρά αποκτήθηκε από την Αζαξιό τον Ιανουάριο του 2018, με το αρχικό του συμβόλαιο να λήγει το καλοκαίρι του 2023 και τον Ολυμπιακό να το επεκτείνει για ακόμα ένα χρόνο, με αποδοχές αυξημένες.

Από την πλευρά του ο Σισέ ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2017, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2022 και τους “ερυθρόλευκους” να το επεκτείνουν για ακόμα δύο χρόνια, με αυξημένες απολαβές.

Τέλος ο Ουσεΐνού Μπα ανανέωσε και αυτός το συμβόλαιο του με τρεις φορές περισσότερα χρήματα, με την νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να λήγει το 2024, αντί για το 2023, όπως ήταν αρχικά.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ