Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΚΕΔ: “Πρόβλημα με την τεχνολογία στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός”

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξέδωσε ανακοίνωση για την καθυστέρηση στις υποδείξεις των οφσάϊντ, μέσω VAR, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό:

“Στον αγώνα της Super League 1 OΦΗ – Ολυμπιακός που πραγματοποιήθηκε σήμερα  8 .11. 2020 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών της εταιρείας Media Pro. Και στις δύο περιπτώσεις οφσάιντ, το σύστημα δεν λειτούργησε και χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά προκειμένου να υπολογιστούν οι τρισδιάστατες γραμμές, το οποίο σημαίνει ότι ο βοηθός VAR δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση μέχρι εκείνο το σημείο.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια,  και  παρόλο που και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  είναι δυσαρεστημένη με το τεχνολογικό ζήτημα που ανέκυψε, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον όποτε αυτά ανακύπτουν. Δεν μπορεί να αποδίδεται ευθύνη στους αξιωματούχους διαιτησίας του αγώνα όταν η τεχνολογία δεν λειτουργεί ορθά.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι βέβαιη ότι η Media Pro θα εργαστεί σκληρά πριν από την επόμενη αγωνιστική για τη βελτίωση της εν λόγω τεχνολογίας”».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ