Ακολουθήστε μας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κλιάιτς: Δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Handball Premier, που στέλνει τους “ερυθρόλευκους” στην έδρα της ΑΕΚ (21/9, 19:00).

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά (www.olympiacossfp.gr), ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Νέναντ Κλιάιτς, τόνισε πως ο Ολυμπιακος θα εμφανιστεί έτοιμος απέναντι στην Ένωση.

Αναλυτικά:

O προπονητής του Ολυμπιακού Νέναντ Κλιάιτς ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά με δεδομένο ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Περιμένουμε από τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός ντέρμπι και εφόσον συμβεί αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναμένουμε ένα σκληρό ματς και έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία!»

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfpg τα εξής:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια καινούργια ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά σε όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε από την πρώτη ημέρα, από τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε αυτό το ντέρμπι, να δείξουμε τη δυναμική και τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα μας για φέτος. Είμαστε ανυπόμονοι και πραγματικά υπάρχει πολύ διάθεση από την μεριά μας για να δείξουμε ότι και φέτος θα μπορέσουμε να κινηθούμε στη λογική που επιβάλει η φανέλα του συλλόγου».

Περισσoτερα για ΧΑΝΤΜΠΟΛ