Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Κουφός: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε δυνατά την σεζόν»

Ο Κώστας Κουφός μίλησε στην media day του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα σέντερ να κάνει αναφορά στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, απέναντι στην Μπασκόνια, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (5/3, 21:00).

Αναλυτικά ο Κουφός μίλησε:

Για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό:

«Ξεκινήσαμε δυνατά στο παιχνίδι, όμως δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμένα, ήταν μια δύσκολη ήττα, όμως είμαστε επαγγελματίες. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι αύριο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να τελειώσουμε δυνατά την σεζόν».

Για την Euroleague:

«Η Euroleague είναι μια πολύ καλή λίγκα. Εμείς έχουμε πολλούς καλούς και ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ώστε να τελειώσουμε δυνατά την σεζόν».

Για τον Ερυθρό Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να τελειώνουμε καλά τα plays μας, το κλειδί του αγώνα είναι η άμυνα, πρέπει να έχουμε μεγάλο κίνητρο, να προσέξουμε και την επίθεση και να τελειώσουμε δυνατά».

Για την προσωπική του φιλοδοξία»

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κάθε φορά προσπαθώ να δίνω το μέγιστο δυνατό. Πάντα μπορείς να βελτιώνεις το παιχνίδι σου. Θα πιέζω τον εαυτό μου κάθε φορά για να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ