Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης έχει την εγκληματική οργάνωση στα γραφεία της ΑΕΚ»

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης.

Για τις καταθέσεις του Μελισσανίδη – Αλαφούζου: «Εδώ ο Μελισσανίδης βγήκε ο αρχάγγελος της κάθαρσης! Ποιος ο Μελισσανίδης; Παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και του ζήταγε να αλλάξει τον διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ και μετά από μια εβδομάδα τον έδειραν! Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Επανήλθε δηλαδή σαν σωτήρας ο Μελισσανίδης;

Ακούνε Μελισσανίδης και νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι… φοβερό, είπε για τον Μαρινάκη ότι είπε μαμά στα 20, αλλά αυτός είπε ότι είναι δημιουργός, όχι αυτοδημιούργητος. Την Δευτέρα θα καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα πω εγώ πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία.

Θα πάω να πω τι είναι ο καθένας από αυτούς. Όταν με ρωτήσουν και για τον Μαρινάκη, θα πω και για τον Μαρινάκη. Σας θυμίζω από δικές μου αποκαλύψεις άρχισαν όλα και η συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά τόσο το Ολυμπιακός – Βέροια, όσο και το Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση και αυτοί που είναι οι αρχηγοί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι στα γραφεία της ΑΕΚ, ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος και τους διευθύνει ο Μελισσανίδης!

Όταν ακούω τον Μελισσανίδη να λέει ότι κυνηγάει την εγκληματική οργάνωση γελάω, γιατί αυτός έχει την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε στα αποδυτήρια και χτύπησε τον Καρυπίδη και μετά έπιασε τον διαιτητή από τα γεννητικά όργανα; Μου τα είπε όλα ο Καρυπίδης για το τι έγινε εκείνη την μέρα και ότι έφαγε ξύλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος πηγαίνει με τα… μπραβάκια όπου έχει εκλογές σε Ενώσεις για να τις αγοράζουν. Ότι έκαναν οι προηγούμενοι που τους κατηγορούν δικαίως, το κάνουν και αυτοί».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι κορόιδο ο Σαββίδης! Έβαλε τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο, για να κάνει κουμάντο ο Μελισσανίδης και να παίρνει τις Ενώσεις. Του δίνουν ένα… ξεροκόμματο, του κλέβουν τίτλους μέσα από το γήπεδο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Του έκλεψαν πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ