Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κούγιας: «Σαγόνια εκβιαστή, όλοι θα μάθουν την προσπάθεια σας να εμπλέξετε τον Μαρινάκη»

Ακόμα μία, την… καθιερωμένη του επίθεση προς τον… Σαγόνια, εξαπέλυσε και σήμερα Τετάρτη 6/5 ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως σύντομα θα μάθουν όλοι την βρωμερή τους προσπάθεια να μπλέξουν τον Μαρινάκη στην υπόθεση του “Noor One”.

Αναλυτικά:

«Σαγόνια εκβιαστή,

Που δεν διστάζεις να εκβιάσεις και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, γιατί έτσι νομίζεις ότι θα μου κλείσεις το στόμα, να ξέρεις ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ, γιατί πρέπει να πληρώσεις την αγνωμοσύνη σου προς το πρόσωπο μου, γιατί και στο ΣΚΑΪ και στο OPEN μόνο όταν εμφανίστηκα εγώ στην εκπομπή σου την είδαν σοβαροί άνθρωποι μαζί με τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, που συνήθως είναι οι θεατές σου.

Αυτό το παραδέχθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος σε μία πρόσφατη συζήτηση που είχαμε.

Σαγόνια είσαι τυχερός, γιατί λόγω της δίκης Τοπαλούδη οι αποκαλύψεις μου για το πώς στήσατε την βρώμικη υπόθεση Ζωγράφου και την βρωμερή προσπάθεια σας να εμπλέξετε τον Μαρινάκη στο Noor One, θα το μάθουνε όλοι είτε μέσα από το site της ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί εγώ δεν έχω site, ούτε facebook, ούτε twitter, είτε δια μέσου συνεντεύξεως που θα δώσω σε σοβαρό κανάλι και στην ίδια συνέντευξη θα αποκαλύψω και το τι κάνετε στην ΕΠΟ εσύ και η παρέα σου σχετικά με την Αθλητική Δικαιοσύνη, γιατί πλέον τα γνωρίζω όλα, γιατί είχα μία ειλικρινή συζήτηση με τον συνάδελφο μου Νίκο Μπάρτζη, τον οποίον κάποιος που πρέπει να εξαφανιστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο σκοπίμως τον κατονόμασε αμέσως μετά τα όσα αποκάλυψα στον ανώτερο αξιωματούχο της UEFA κ. Lakovic, παρουσία των κκ Αυγενάκη, Γραμμένου.

Σαγόνια δεν θα ξεχάσω ποτέ την βρωμερή συκοφαντία σου ότι δήθεν μετά από 46 χρόνια κορυφαίου επιπέδου δικηγορίας τόλμησες να γράψεις ότι αποτελώ όνειδος και εκτός του ότι θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια, να σου υπενθυμίσω ότι κάθε χρόνο τα τελευταία 30 χρόνια με προσκαλούν να κάνω διαλέξεις στους φοιτητές όλες οι νομικές σχολές της Ελλάδος, οι ενώσεις ποινικολόγων με καλούν να προεδρεύσω στα συνέδρια τους και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με επέλεξε κατ’ επανάληψη να διδάξω ποινικό δίκαιο στους ασκούμενους δικηγόρους.

Αυτά μπορείς να τα διασταυρώσεις, επειδή κατοικούν στην Θεσσαλονίκη όπου διαμένεις και εσύ, από τον κορυφαίο καθηγητή Ποινικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Λάμπρο Μαργαρίτη και από τους καθηγητές Ποινικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κκ. Παύλου και Κοσμάτο, με τους οποίους είμαστε συνυπερασπιστές σε όλες τις κορυφαίες δίκες στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά και από τους φοιτητικούς συλλόγους.

Από αυτούς θα μάθεις ότι στις διαλέξεις μου δημιουργείται αδιαχώρητο.

Την καλύτερη πληροφόρηση για το τι σημαίνει το όνομα μου στην ελληνική ποινική δικηγορία μπορείς να έχεις από τον εξαίρετο συνάδελφο μου κ. Λαγαρία, ο οποίος πιθανόν δεν έχει αντιληφθεί ποιος είσαι και τι κάνεις στην ζωή σου και έρχεται στις εκπομπές σου, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο το οποίο εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί στην τελευταία σου εκπομπή στο OPEN εκτός του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι υπόλοιποι δύο προσκεκλημένοι ήταν αυτοί που στο koriopolis κάνουν μία συμφωνία για ένα παιχνίδι και ο ένας από αυτούς ο Δήμαρχος Βόλου μαζί με τον άλλον λένε κάτι για 500.000€ και εσύ ενώ έχεις τις νόμιμες κασέτες, όπως συνηθίζεις να λες, δεν τους ρωτάς τίποτα για αυτό.

Άντε ρε Σαγόνια στις τελευταίες δημοσιογραφικές σου ώρες είσαι, όλοι πλέον σε μάθανε.

Και επειδή σήμερα γιορτάζει το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που βρήκα από τον πατέρα μου στο Βέλο Κορινθίας, ο Άγιος Σεραφείμ και εκεί είναι θαμμένοι και οι γονείς μου και μόλις τελείωσε η Λειτουργία και το τρισάγιο που έκανα και τρέχω να προλάβω και την δίκη Τοπαλούδη, σε χαιρετώ.

ΥΓ. Σαγόνια αν παρ΄ όλα αυτά που σου γράφω θέλεις να μάθεις για την ποιότητα μου ως δικηγόρου, ως ανθρώπου και το τι κάνω στα δικαστήρια , επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν οι χιλιάδες δικαστές και εισαγγελείς με τους οποίους συνυπάρχω καθημερινά, μπορείς να ρωτήσεις τον ολυμπιονίκη, πρώην υπουργό και επί σειρά ετών Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον γενικό γραμματέα του δήμου κ. Λεμούσια, τον πρώην υπουργό και ευεργέτη σου Ακη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγο του Βασιλική Σταμάτη, αλλά και τους κορυφαίους συναδέλφους μου στην Θεσσαλονίκη το ζεύγος Δημητρίου Τσάκου με τους οποίους συνυπήρξαμε και συνυπάρχουμε καθημερινά σε όποια σημαντική δίκη μας επιλέγουν».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ