Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: «Καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνώρισε από πρώτο χέρι τον… Παναθηναϊκό πολιτισμό, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να χαρακτηρίζει καταστροφή για το άθλημα τα όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας μόνο αυτό μπορώ να πω. Αυτές δεν ήταν συνθήκες για κανένα σπορ, ούτε για αγώνα γυναικείου βόλεϊ. Είναι καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές και πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω για βόλεϊ μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, με την αρχηγό του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου να προσθέτει:

«Σίγουρα μέσα σε τέτοιες συνθήκες που επικράτησαν είναι σημαντικό το γεγονός ότι φύγαμε με τη νίκη. Σε τέτοιου είδους ματς δεν μπορεί να κριθεί η ποιότητα των δυο ομάδων, πράγμα που είναι λογικό αφού έγιναν πολλές διακοπές, λόγω μη αθλητικής συμπεριφοράς του κόσμου που φυσικά έκαναν κακό στο ρυθμό του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα που πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη και έβγαλε πάθος μέσα στο γήπεδο, μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και είμαι σίγουρη ότι η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερα»

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ