Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κροατικό δημοσίευμα για πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα, με την διοίκηση να τα έχει με τους παίκτες, αναφορικά με το ποσοστό περικοπής των συμβολαίων τους λόγω κορωνοϊού, τα λεφτά να θεωρούνται… είδος προς εξαφάνιση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, σύμφωνα με έντονες φήμες, να εμφανίζεται έτοιμος να τα… βροντήξει!

Μάλιστα, η φημολογία περί αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφτασε μέχρι την Κροατία, καθώς η η ιστοσελίδα «crosarka.com», επικαλούμενη ελληνικές πηγές, υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, θα ανακοινώσει την πώληση της ομάδας.

«Ο Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με πηγές μας από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα ανακοινώσει ότι το κλαμπ είναι προς πώληση. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει σε μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση το κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα δώσει λεπτομέρειες και θα μάθουμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά το κροατικό δημοσίευμα.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ