Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ξανθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Αϊντχόφεν.

Για το ρόλο των ακραίων μπακ στον Ολυμπιακό:

«Κάθε ευρωπαϊκή ομάδα τα ακραία μπακ στην δημιουργία της ομάδας ανεβαίνουν πολύ ψηλά. Στην αρχή της σεζόν δεν μπορούσε να το κάνει και πράγματι φαινόταν από την πρώτη στιγμή πως υπήρχε πρόβλημα. Έκανε τις προσθήκες του τον Ιανουάριο και πήρε δυο παιδιά στο στιλ που παίζει».

Για το πως θα προσεγγίσει ο Μαρτίνς τον αγώνα:

«Δεν μπορείς να παίξεις επιθετικά από την αρχή. Θέλει μια διαχείριση γιατί είναι δεδομένο ότι η Αϊντχόφεν πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε. Άρα πιστεύω ότι δεν ωφελεί να επιτίθεσθε από την αρχή. Πρέπει να είναι πιο πολύ συντηρητικός ώστε να διαχειριστεί καλύτερα και τον χρόνο και το σκορ».

Για την παρουσία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη:

«Είναι πολύ δύσκολο μια ελληνική ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά. Ειδικά φέτος αν δείτε ποιες ομάδες είναι στη διοργάνωση όλες είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τεράστια βήματα και είναι ένα πακέτο που συμβαδίζει στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ίσως φέτος να μπορεί να φτάσει λίγο παραπάνω. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες από τα παλιά χρονιά».

Για τον Θανάση Ανδρούτσο σαν δεξί μπακ:

«Είναι ένα παιδί που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει και τον ανταμείβει ο προπονητής. Αν και δεν είναι η θέση του εκατό τοις εκατό μπορεί να την καλύψει επάξια».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ