Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Ξεκάθαρα εκπρόθεσμο το καλάθι της Ριντ (vid)

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να… χωνέψουν την ήττα από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν στο +4 στα 70” πριν το φινάλε και ενώ οι ίδιοι είχαν στην διάθεση τους τις Λεουτσάνκα, Χατζηνικολάου και από την ομάδα του Πειραιά έλειψαν οι Σπυριδοπούλου και στα τελευταία λεπτά και η Νικολοπούλου .

Έτσι, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βγάλουν… τρελή όλη την Ελλάδα, η οποία είδε ξεκάθαρα εκπρόθεσμο το καλάθι της Ριντ στην εκπνοή. Τι διαμαρτυρίες είχαμε στο φινάλε του αγώνα, τι ανακοινώσεις που προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο.

Επειδή, όμως, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί, ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο, που βάζει οριστικά τα πράγματα στην θέση του.

Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε από τις εξέδρες του ΣΕΦ και στο οποίο φαίνεται (και κυρίως… ακούγεται) ξεκάθαρα η κόρνα της γραμματείας, την στιγμή που η μπάλα βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Ριντ.

Ένα βίντεο που δικαιώνει απόλυτα την απόφαση της διαιτητικής τριάδας και βάζει στο… αρχείο τις όποιες πράσινες ενστάσεις.

 

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ