Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Λαρεντζάκης: «Νίκη με την Χίμκι για να κλείσει ο χρόνος θετικά»

Η άμυνα και ο ρυθμός του αγώνα είναι, σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τα κλειδιά της νίκης, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (29/12, 19:00) απέναντι στην Χίμκι, για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Κίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη της ομάδας του Πειραιά, ενώ στην συνέχεια, αναφερόμενος στα «κλειδιά» του αγώνα, είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Ερωτηθείς τι θα άφηνε πίσω του από το χρονιά που φτάνει στο τέλος της, απάντησε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμους… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ